Stručnjaci za kafu – AS Beoline

IZABRANE MEŠAVINE KAFE ZA VENDING

Kafa u zrnu je naš prvi izbor. Koristimo samo prvoklasne mešavine kafe za upotrebu u vendingu, zato su napici od kafe iz naših automata vrhunskog kvaliteta, privlačnog mirisa i odličnog ukusa.

PRIČA O AS KAFI

AS priča je počela na Primorju, na području, gde je vrhunska kafa važan deo svakodnevnog života. Kao veliki ljubitelji kafe, krenuli smo da istražujemo različite ukuse i počeli da razvijamo odabrane mešavine kafe.

VIŠE

SAVRŠEN UKUS KAFE

Za postizanje vrhunskog kvaliteta i savršenog ukusa espresso kafe dosledno pratimo četiri koraka:

  1. Izbor vrhunskih sastojaka.
  2. AS receptura pripreme.
  3. Stručna podešavanja automata.
  4. Redovno preventivno održavanje i provera ukusa.

COFFEE TO GO

Ubrzan tempo života diktira aktivno provođenje kratkih pauza tokom napornog radnog dana. U AS smo zato poslušali vašu želju za „kafom za poneti“ i na našim automatima uveli program „Coffee to go“. Reč je o kafi koja se servira u papirnoj čaši (250 ml) i servira se sa dodatnim PVC poklopcem. Svi topli napici iz klasičnog prodajnog asortimana brendova kafe su na raspolaganju u većem i “za poneti” praktičnijem obliku.

RAZLIKE IZMEĐU ARABICE I ROBUSTE

ARABICA

Zrna arabike su slađeg, mekšeg ukusa sa primesama šećera, voća i bobičastog voća, a kiselost je nešto veća. Ova svojstva podsećaju na blagi ukus vina, što je ključno svojstvo kafe odlične kiselosti. Arabica je zahtevnija za uzgoj i to se ogleda u višoj otkupnoj ceni.

ROBUSTA

Robusta ima jači, teži ukus, koji na jeziku ostavlja ukus nalik na kikiriki. Sadrži dva puta više kofeina nego arabica. Zbog jače arome i odlične kreme prave mešavine robuste su u šoljici espressa jako cenjene.

KAFA
U ZRNU

Kafa u zrnu je naš prvi izbor. Na AS automatima su svi espresso napici spremljeni od celih sveže prženih zrna kafe, mlevenih za svaku kafu posebno. Zalihe kafe u automatima redovno dopunjavamo, zato su napici kafe uvek sveži i izuzetno aromatični.

KAPSULE KAFE

Kapsule kafe sadrže kafu od sveže mlevenog zrna. Punjene su u uslovima kontrolisane atmosfere, zato kafa u kapsulama zadržava sve najbolje sastojke i odličnog je ukusa.

KAFA BEZ KOFEINA

Proces uklanjanja kofeina iz kafe odvija se pre prženja kafe, s tim da se iz zrna kafe uklanja skoro sav sadržaj kofeina.

INSTANT KAFA

Pored kafe u zrnu, na našim automatima nudimo i razne mešavine instant kafe. Instant kafa je takođe veoma popularan izbor, jer vam omogućava da brzo pripremite napitak.

AROMATIZOVANA KAFA

Dostupne su mešavine kafe, obogaćene raznim aromama kao što su lešnik, vanila, „Irish“ i druge.

MLEVENA KAFA

Mlevena kafa je namenjena kućnoj upotrebi. Veoma je omiljena za pravljenje tradicionalne turske kafe ili kafe u kafiću. Tako pripremljena kafa ima odličnu teksturu i jako bogatu aromu.

Za narudžbinu AS CAFFÉ nam pišite na info@as-beoline.rs