Vending – AS Beoline

NO.1 PONUĐAČ VENDING USLUGA U REGIONU

vending koticek

PROGRAM VENDING

Bogata ponuda napitaka od kafe, hrane i pića omogućava pravi i ukusan izbor u svakom trenutku dana. Sa svojim atraktivnim izgledom AS automati postaju važan deo prostora.

KAFA I
TOPLI NAPICI

Kafa u zrnu je naš prvi izbor. Koristimo samo prvoklasne mešavine kafe za upotrebu u vendingu, zato su napici od kafe iz naših automata vrhunskog kvaliteta, privlačnog mirisa i odličnog ukusa.

NA RASPOLAGANJU SU 4 KAFENE BAZE, KOJE ODGOVARAJU RAZLIČITIM UKUSIMA:

  • espresso kafa
  • instant kafa
  • aromatizovana kafa
  • kafa bez kofeina
PALETA NAPITAKA

HLADNA PIĆA

Širok asortiman raznih hladnih pića iz naših automata zadovoljava i najzahtevniji ukus. Možete birati između obične vode, vode sa ukusom, gaziranih i energetskih pića i sokova.

HRANA

U ponudi možete naći sve vodeće svetske i renomirane proizvođače u kategorijama slatkih grickalica, slanih grickalica, sendviča i jogurta. Sa proizvodima sopstvenog brenda AS dopunjavamo kvalitetnu ponudu hrane u automatima.

AS SELEKCIJA

Svesni smo značaja vrednosti zdravlja i osećamo odgovornost, da u našim prodajnim automatima obezbedimo kvalitetnu i uravnoteženu ponudu, koja omogućava redovnu i zdravu ishranu u svakom trenutku dana.

Za jednostavno i brzo prepoznavanje u automatima, proizvodi iz programa AS selekcija, označeni su sa prepoznatljivom nalepnicom na automatu.

U okviru AS selekcije, sledimo opšte smernice zdrave ishrane.

VIŠE