OPŠTI USLOVI – AS Beoline

OPŠTI USLOVI

Opšti uslovi opisuju, određuju i regulišu korišćenje sadržaja i usluga veb stranice automaticservis.si (u daljem tekstu: veb stranica).

Veb stranica je u vlasništvu i upravljanju Automatic servis d.o.o.

Zadržavamo pravo na promenu bilo kog dela veb stranice i brisanja bilo kog dela sadržaja bez prethodnog obaveštenja.

Korisnici veb stranice

Korisnik je svako lice, koje poseti veb stranicu i koje je na bilo koji način koristi. Korišćenje se omogućava neograničenom broju korisnika koji prihvataju korišćenje sadržaja i usluga na način, pod uslovima i u skladu sa ovim uslovima.

Autorska prava

Bez prethodne pismene dozvole Automatic servis d.o.o. sadržaj se ne sme reprodukovati, modifikovati, prepisivati, ponovo objavljivati ili distribuirati.

Korišćenje sadržaja

Sve objavljene sadržaje korisnici koriste na sopstvenu odgovornost. Ponuđač usluga će učiniti sve da obezbedi tačnost i ažurnost svih sadržaja, ali nije odgovoran za to.

Dostupnost veb stranice

Zadržavamo pravo na zaustavljanje pristupa veb stranici iz tehničkih razloga održavanja i zamene opreme. Ne garantujemo pristup veb stranici u slučaju bilo kakvog prekida mreže ili bilo kakvih prekida, grešaka, drugih tehničkih smetnji ili prekida delovanja.

Uslovi poslovanja

Zadržavamo pravo da iz bilo kog razloga odbijemo bilo koji zahtev za bilo koju od usluga koje nudimo na veb stranici. Isto tako zadržavamo pravo tako, da ne odgovorimo na bilo koju poruku, koju primimo preko veb stranice.

Linkovi

Veb stranice na koje sa linkovima ukazuje veb stranica, nisu pod našom kontrolom i stoga nismo odgovorni za informacije koje se nalaze na povezanim veb stranicama.