AS priča – AS Beoline

AS SRBIJA - BEOLINE

Mi smo kompanija koja pažljivo i odgovorno bira korake u budućnost. Svoju priču pišemo od 2000. godine i sa svojim bogatim iskustvom i znanjem neprestano unapređujemo naše poslovne procese.

PRIČA O SREĆI

Već 21 godinu pišemo Beoline priču o sreći i brinemo za vaše trenutke dana. Sklapamo poslove i povezujemo. Vašim dnevnim pauzama dajemo smisao. Otkrivamo prijateljstva. Olakšavamo čekanje. Neutralizujemo pospanost. Pokrećemo i brinemo o kvalitetu života van vašeg doma. Mi smo preduzeće, koje pažljivo i odgovorno bira korake u budućnost. Početak naše priče datira iz 2000. godine. Kao jedan od prvih ponuđača vending usluga na srpskom tržištu, od samog početka postavljamo najviše standarde kvaliteta i stalno razvijamo nove načine za poboljšanje korisničkog iskustva.

skupaj-smo-as skupaj-smo-as-m

NO.1 VENDING USLUGA U REGIONU

Dragocena iskustva vode nas na našem putu napred. Sa inovativnim idejama i sa podrškom AS Slovenija podižemo standarde u vendingu na srpskom tržištu.

I dalje želimo da ostanemo no.1 ponuđač vending usluga u regionu i prvi izbor korisnika prodajnih automata. Naš cilj je jednostavan: vaše pozitivno iskustvo i obostrano zadovoljstvo.